SCHRIJF JE IN

voor Hogere Veiligheidskunde Inschrijven

Hogere Veiligheidskunde

Zo maakt PHOV verschil

Zo maakt PHOV verschil

Mooie verbinding praktijk en theorie

Je krijgt les van docenten uit de praktijk, autoriteiten op hun vakgebied en auteurs van toonaangevende boeken op arbogebied: de beste kennis uit de eerste hand.
Opleiding en werk zijn verregaand geïntegreerd: opdrachten voer je uit in de eigen werkomgeving. Je werkt vaak intensief samen met medecursisten waardoor je ook veel leert van hun ervaring en expertise.

Het onderwijs is geënt op de Nederlandse wet- en regelgeving, is up to date en anticipeert op nieuwe wetgeving.

Wat houdt het in?

  • Een post HBO-opleiding met een goede mix van zelfstudie en samenwerking; praktijk en theorie.
  • Onderwijs door toonaangevende specialisten.
  • Opdrachten uitvoeren in de eigen werkomgeving.
  • Procesveiligheid én arboveiligheid samen in één opleiding: zo ontwikkel je een diepgaande en tegelijk brede visie op de veiligheidskunde.

Combineren van werk, studie en privé is een grote uitdaging voor ambitieuze professionals. PHOV begrijpt dat en biedt daarom een opleiding aan die goed met het werk te combineren is en waarvan de lesstof direct in de praktijk kan worden toegepast.

Altijd toegang tot actuele en relevante informatie

Door de intensieve samenwerking met onderstaande partners is PHOV in staat haar cursisten altijd te voorzien van relevante en actuele informatie op het gebied van arbeidsveiligheid. Tijdens de opleiding krijg je als cursist van PHOV toegang hun platformen.

  • HSE platform Sdu

    Sdu HSEAls onderdeel van het lesmateriaal krijg je toegang tot het HSE platform van Sdu. Op het HSE platform vind je praktijkinformatie, actuele wet- en regelgeving, tools, checklists en stappenplannen.

  • Arbeidsveiligheid.net

    Arbeidsveiligheid.netTer kennismaking krijg je tijdens de opleiding een studentenabonnement op www.arbeidsveiligheid.net aangeboden van een (studie)jaar. Arbeidsveiligheid.net is een netwerk voor veiligheidsprofessionals. Je vindt hier procedures, tools, checklists, veiligheidsinstructies, toolboxen en de complete arboregelgeving.

Prettig studeren

Doordat we een kleine gespecialiseerde organisatie zijn, ken je iedereen, zijn de lijnen kort en word je persoonlijk benaderd.Inschrijven
Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]