NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

Reden tot feest, nog meer arbeidshygiënisten bij Defensie!

Reden tot feest, nog meer arbeidshygiënisten bij Defensie!

Op 7 december was het weer de beurt aan een aantal cursisten van het Ministerie van Defensie om het diploma Middelbare Arbeidshygiëne in ontvangst te nemen. 

In Den Helder op de kazerne werden de diploma's feestelijk uitgereikt. Het is altijd weer bijzonder om een diploma-uitreiking te hebben, want het is echt hard werken voor zo'n diploma Middelbare Arbeidshygiëne. Des te knapper dus dat deze mensen naast hun baan dit maar voor elkaar hebben gekregen. Iets om, met recht, heel trots op te zijn.
Bij Defensie kunnen zij de werkvloer weer veiliger gaan maken en zorgen dat mensen niet nu of later ziek uitvallen, dat is nog eens een mooie missie! 

De diversiteit van de werkzaamheden binnen Defensie, was terug te zien in de scripties. Mooie afstudeerwerken, waar na het afstuderen ook voor Defensie mooie stukken liggen om mee aan de slag te gaan. Zo maken deze kersverse arbeidshygiënisten meteen hun rol waar. 

Nogmaals, aan alle geslaagden gefeliciteerd en zet hem op binnen Defensie, wij vonden het een eer om jullie deze kennis bij te brengen!

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]