NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

PHOV  op Congres Industriële veiligheid, 24 januari 2019 in Utrecht

PHOV op Congres Industriële veiligheid, 24 januari 2019 in Utrecht

PHOV zal op 24 januari 2019 weer deelnemen met een stand aan het congres Industriële Veiligheid in de Fabrique in Utrecht. 
Het congres is van 8.00 tot 18.00 uur. En u bent natuurlijk van harte welkom! 

Tijdens het jaarcongres Industriële Veiligheid staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 500 tot 550 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Thema: Integriteit in Veiligheid

Tijdens Industriële Veiligheid 2019 staat het thema ‘Integriteit in Veiligheid’ centraal. Binnen dit thema voelen we zowel de technische integriteit van machines en installaties aan de tand, maar gaan we ook kijken naar de integriteit van de allerhande procedures en richtlijnen. Hoe integer zijn deze als we kijken naar de praktische werkbaarheid ervan? Uiteraard kijken we ook naar de meer moralistische en ethische kant van veiligheidsintegriteit. Hoe zit het met onze veiligheidscultuur en ons gedrag? Doen we wat we beloven te doen en wat dragen we uit? En waarom is er een (aparte) veiligheidscultuur, staat deze dan los van de ‘reguliere’ bedrijfscultuur?

Door hier in te schrijven kunt u gratis deelnemen.
Inschrijven kan middels deze link: iv.heliview.nl/aanmelden?relationcode=297BNRVR.
Gebruik daarbij deze code: 297BNRVR.

Meer informatie is te vinden via deze flyer.

 

 

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]