NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Incompany

Heerema Marine Contractors

Testimonial VAN DE OPDRACHTGEVER VAN DE INTERNE CURSUS "OCCUPATIONAL HEALTH AND SAFETY AWARENESS TRAINING" BIJ HEEREMA MARINE CONTRACTORS SE.

Heerema Marine Contractors is zich als aannemer voor de olie- en gasindustrie zeer bewust van het belang van de gezondheid, welzijn en veiligheid van haar medewerkers en andere betrokkenen. 

In het continue streven naar borging van gezonde, veilige en prettige werkomstandigheden is Heerema Marine Contractors gecertificeerd tegen verschillende standaarden, waaronder OHSAS 18001. De OHSAS standaard is dé internationale norm voor Occupational Health and Safety (OH&S) management systems. 

In een constructieve en plezierige samenwerking tussen Corné Bulkmans van PHOV en Frank Mazer van Heerema’s QASHE afdeling is inhoudelijk vorm gegeven aan een “OH&S awareness training”. 

De drie belangrijkste doelstellingen van de training waren:

  • Het opfrissen van kennis met betrekking tot de OHSAS eisen;
  • Inzicht geven in Heerema’s management systeem (van theorie naar praktijk);
  • Het gezamenlijk identificeren van OH&S verbetermogelijkheden.

De training werd door de deelnemers als positief- en van toegevoegde waarde ontvangen. Het is een bijdrage in het duurzame inzetbaarheidprogramma van Heerema om medewerkers gezond, betrokken en gemotiveerd aan het werk te houden. 

Frank Mazer, QASHE Department

Heerema Marine Contractors SE 

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]