NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Incompany

Gemeente Eindhoven

TESTIMONIAL VAN DE OPDRACHTGEVER VAN DE INTERNE CURSUS OVER DE "COORDINATIE VAN V&G PLANNEN" BIJ DE GEMEENTE EINDHOVEN.

Binnen het proces van uitvoeren van projecten in de openbare ruimte is het nodig om het opstellen van Veiligheids- en Gezondheidsplannen (V&G-plan) beter te verankeren.

Dit betekende bijscholing voor de projectleiders van de afdeling Projectuitvoering. Na een zoektocht kwamen we vrij snel bij PHOV uit, zij konden namelijk een opleiding incompany op maat aanbieden. 

In samenspraak met PHOV stelden we het programma samen. Dit verliep zeer vlot en volledig naar wens. Het materiaal voor de cursus is deels afkomstig van PHOV, de gebruikte casussen waren bestaande projecten uit de eigen organisatie. 

De opleiding moet er voor zorgen dat het opstellen van V&G-plannen voldoet aan de wettelijk gestelde eisen:

De opleiding was gesplitst in twee dagen cursus met huiswerk en een halve dag voor evaluatie en bespreken van de vragen die er leefden. Dit alles verliep in een goede sfeer waarin de theorie en praktijk, aangevuld met passend beeldmateriaal naadloos in elkaar overliep. Op deze manier werd iedereen bij de les gehouden en werd het belang van goede V&G-plannen zeer duidelijk.

Alle deelnemers kijken met een goed gevoel terug op de cursus. De docent Jos Schouten kon helder, duidelijk en onderbouwd vertellen. 

Wij hebben door de cursus voldoende bagage om V&G-plannen op te stellen en te beoordelen. Kortom een schot in de roos.

H.J. Vennix, Projectleider Uitvoering

Gemeente Eindhoven

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]