NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

Coronavirus, wat doet PHOV, update 27.5.2020

Coronavirus, wat doet PHOV, update 27.5.2020

Tot de zomervakantie online lessen
Wij hebben besloten om alle lessen, tentamens en slotmiddagen tot de zomervakantie 2020 online te verzorgen. De lessen zullen worden gegeven door middel van webinars. Over de scriptieverdedigingen hebben de betreffende cursisten separaat bericht ontvangen. 

Kan je zelf iets doen?
Er zijn diverse hygiënemaatregelen die je zelf kan nemen. Was je handen regelmatig. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Gooi deze direct na gebruik weg. Blijf thuis als je klachten hebt. En de bekende 1,5 meter afstand houden.

Wat doet PHOV met haar eigen medewerkers?
PHOV neemt een aantal preventieve acties om mogelijke besmettingen te voorkomen en volgt hierbij de richtlijnen van het overheid. De medewerkers werken wanneer dat mogelijk is, zo veel mogelijk thuis. Indien op kantoor, nemen we minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. De hygiënemaatregelen zoals het extra schoonmaken van deurknoppen etc. worden opgevolgd. Daarnaast verschijnen de medewerkers bij klachten niet op kantoor.

Wat als je zelf mogelijk COVID-19 hebt en je recent op een PHOV-locatie bent geweest?
Als je recent op een PHOV-locatie geweest en (mogelijk) CIVID-19 hebt (de GGD heeft dit bij jou vastgesteld), laat dit dan aan het cursusbureau weten: mail naar info@phov.nl of bel 030-2318212.

 

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]