NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

Coronavirus, wat doet PHOV, update 24.3.2020

Coronavirus, wat doet PHOV, update 24.3.2020

Voorlopig geen fysieke samenkomsten meer.
Wij hebben besloten om alle fysieke lessen, tentamens, praktijkdagen, slotmiddagen, scriptieverdedigingen en diploma-uitreikingen af te gelasten zowel bij de reguliere open inschrijvingsgroepen als bij alle incompany’s. Dat betekent dat alle bijeenkomsten waarbij mensen fysiek bij elkaar komen tot nader bericht niet meer door zullen gaan. U hoeft dus niet naar de lessen en de andere bijeenkomsten te komen. PHOV volgt hiermee de aangescherpte maatregelen op gesteld vanuit de overheid. PHOV volgt hiermee ook het beleid van de hogescholen en universiteiten. 

Hoe nu verder?
De onderwijsactiviteiten zullen op een andere manier vorm krijgen tot tenminste 1 juni 2020. De lessen zullen worden gegeven door middel van webinairs.  Dit zijn on-line bijeenkomsten via internet waarbij mensen niet fysiek bij elkaar komen. PHOV zal de lessen herplannen en zorgen voor nieuwe roosters waarin de webinairs worden opgenomen. Nadere informatie hierover zal nog volgen. Deze vorm van onderwijs zal van jullie en van ons enige flexibiliteit vragen. Over de scriptieverdedigingen beraden wij ons nog en krijgen de betreffende cursisten binnenkort bericht.  

Kan je zelf iets doen?
Er zijn diverse hygiënemaatregelen die je zelf kan nemen. Was je handen regelmatig. Hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog en gebruik papieren zakdoekjes. Gooi deze direct na gebruik weg. En de bekende 1.5 meter afstand houden. Het dragen van mondkapjes is in deze fase niet zinvol.

Wat als je zelf mogelijk het Coronavirus hebt en je recent op een PHOV-locatie bent  geweest?
Als je recent op een PHOV locatie geweest (cursusbureau of Aristo meeting Center Utrecht) en (mogelijk) het coronavirus hebt (de GGD heeft bij jou het coronavirus vastgesteld), laat dit dan aan het cursusbureau weten: mail naar info@phov.nl of bel 030-2318212.

Wat doet PHOV met haar eigen medewerkers?
PHOV neemt zelf een aantal preventieve acties om mogelijke besmettingen te voorkomen. De medewerkers werken wanneer dat mogelijk is, zo veel mogelijk thuis. Daarnaast zijn er de geldende maatregelen vanuit de overheid die wij toepassen. Indien op kantoor, nemen we minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. De hygiënemaatregelen zoals het extra schoonmaken van deurknoppen etc. worden opgevolgd. Daarnaast komen de medewerkers niet met het OV en verschijnen bij klachten ook niet op kantoor. PHOV heeft verder besloten om zo min mogelijk externe contacten aan te gaan, vergaderingen en bijeenkomsten zijn afgezegd.

Tenslotte
Wij doen er alles aan om de negatieve gevolgen voor de voortgang van de opleiding zoveel mogelijk te beperken en - waar mogelijk - maatwerk te leveren om problemen op te lossen.

Met dank voor jullie begrip.

 

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]