NIEUWSBRIEF

Actuele informatie over onze cursussen in je mailbox. Aanmelden

Nieuws

Coronavirus, wat doet PHOV, update 14.10.2020

Coronavirus, wat doet PHOV, update 14.10.2020

Online/duale lessen
Gezien o.a. de hoge besmettingsgraad in Nederland (en hoge/stijgende reproductiefactor) en het verzoek vanuit de overheid om reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken heeft PHOV besloten om de lessen in ieder geval de komende vier weken online te verzorgen.

Hopelijk kunnen we daarna de lessen weer fysiek verzorgen, waarbij we gebruik maken van een duaal lessysteem. Door dit duale lessysteem kunnen cursisten die klachten hebben vanuit huis toch de les volgen, zodat ze geen studievertraging oplopen.

Kan je zelf iets doen?
Er zijn diverse hygiënemaatregelen die je zelf kan nemen. Was je handen regelmatig. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Gooi deze direct na gebruik weg. Blijf thuis als je klachten hebt. En de bekende 1,5 meter afstand houden.

Wat doet PHOV met haar eigen medewerkers?
PHOV neemt een aantal preventieve acties om mogelijke besmettingen te voorkomen en volgt hierbij de richtlijnen van het overheid. De medewerkers werken, wanneer dat mogelijk is, zo veel mogelijk thuis. Indien op kantoor, nemen we minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar. De hygiënemaatregelen zoals het extra schoonmaken van deurknoppen etc. worden opgevolgd. Daarnaast verschijnen de medewerkers bij klachten niet op kantoor.

Wat als je zelf mogelijk COVID-19 hebt en je recent op een PHOV-locatie bent geweest?
Als je recent op een PHOV-locatie geweest en (mogelijk) COVID-19 hebt (de GGD heeft dit bij jou vastgesteld), laat dit dan aan het cursusbureau weten: mail naar info@phov.nl of bel 030-2318212.

 

Deze site kan gebruik maken van cookies. Klik hier voor meer informatie en onze privacyrichtlijnen.
[X - sluiten]